Biscuiti de Craciun

WP_20131216_011WP_20131214_009 WP_20131217_002 WP_20131217_008WP_20131217_028WP_20131217_024 WP_20131217_030 WP_20131218_004 WP_20131218_009 WP_20131218_011Biscuiti de casa dupa reteta de baza de aici.
Decoratiile le-am lipit cu un „lipici” facut din zahar tos si zeama de lamaie.
Biscutii in doua culori sunt facuti din doua aluaturi, unul cu cacao, unul fara. (Am intins cele doua aluaturi cat sa aiba cam aceeasi grosime, le-am suprapus si le-am rulat. Le-am lasat cateva minute la congelator, apoi am taiat rondele de cativa milimetri. La cuptor au stat tot 20 de minute la 180°C, ca si ceilalti).
Pentru biscuitii cu geam am folosit bomboane, ca in reteta Laurei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s