Atelier apéro

WP_20131103_002

Cand e gazda lenesa, isi pune invitatii infometati la treaba😉

In imagine, borcane si borcanele cu diverse ingrediente, de combinat dupa gustul fiecaruia: branza de capra cu ulei de masline, ierburi de Provence si busuioc, rosioare cherry, boabe de strugure, mieji de nuca, branza Saint Augur, zacusca de ciuperci, toba, castraveciori, frunze de andive, icre negre, unt, dulceata de ceapa rosie, sos de miere cu ulei de masline si busuioc, hrean in otet, mustar clasic, mustar à l’ancienne, bagheta…

Combinatiile mele preferate :

  • andive cu branza Saint Augur si mieji de nuca
  • andive cu icre negre
  • tartine cu branza de capra si dulceata de ceapa rosie
  • tartine cu branza de capra, mieji de nuca si sos de miere
  • tartine cu unt, icre negre si strugure

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s