Peste la cuptor cu legume crocante

File de peste alb (eu am avut mihalt de mare), gatit la cuptor cu legume (care raman crocante) si rozmarin.
In loc de paine, paste din grau integral.

In ordine cronologica, explicatiile si pozele pentru reteta asta ar fi asa:

1. Spalam, curatam si taiem 3 morcovi, 3 tije de telina, 2 cepe. Punem bucatile intr-un vas care merge la cuptor si pe care l-am uns cu ulei de masline.

2. Peste legume presaram din belsug frunze de rozmarin.

3. Asezam fileurile de peste alb (300g fiecare). Presaram sare, piper.

4. Turnam 700 ml apa clocotita in care am dizolvat o jumatate de cub de concentrat de legume.

5. Dam vasul la cuptor (preincalzit deja) timp de 30 de minute, la 220°C.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s