Foi de brick umplute cu mere

Foi de brick (8, unse cu 25g unt topit) umplute cu mere (3, cu coaja, fara cotor, maruntite in robotul de bucatarie) trase in unt (25g, cateva minute), miere de levantica (doua linguri), frunze proaspete de busuoic (3, taiate marunt), mieji de nuca (un pumn, maruntiti), scortisoara (o jumatate de lingurita), ghimbir (un varf) si piper verde (5 boabe, zdrobite). Pliate frumos si lasate in cuptor (preincalzit 10 minute) la foc mediu (7 minute, 220°C). (Pur si) Simplu. (Si) Buuuuun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s