Gratin de cartofi

Unt, un rand de rondele de cartofi, sare, piper, cascaval ras, iar rondele de cartofi, sare, piper, cascaval ras si inca o tura de rondele de cartofi, sare, piper, cascaval ras, smantana.

Totul la cuptor, in vas descoperit, la foc mic (180° sau tasta 6) pana se inmoaie cartofii. Cartea mea recomanda o ora si jumatate, ceea ce e bine pentru cartofi, dar cam mult pentru crusta de deasupa, care la mine incepuse sa se arda prea tare. Banuiesc ca solutia ar fi sa fierb putin cartofii inainte de a-i taia rondele, ca sa-i las mai putin in cuptor.
Singura problema e asteptatul sa se faca, altfel pregatitul ia 10 minute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s