Oua umplute cu sardine

Ingrediente:
– 4 oua mari
– o conserva de sardine
– 3 linguri de coriandru tocat marunt
– zeama de la o jumatate de lamaie
– 60 g frunze de spanac crud
– sare, piper

1. Se fierb ouale tari, se racesc sub jetul de apa rece, se curata si se taie jumatati pe lungime.

2. Se recupereaza galbenusurile intr-un vas adanc si se faramiteaza cu furculita.

3. Se desface conserva si se scurge bine de ulei. Sardinelor li se scoate sira spinarii, dupa care se maruntesc si se amesteca cu galbenusurile.

4. Se adauga coriandrul, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine cu o furculita.

5. Frunzele de spanac se spala si se scurg bine de apa. Se asaza pe un platou.

6. Se umplu albusurile si se dispun direct pe frunzele de spanac de pe platou sau pe suporturi speciale pentru aperitive, cum sunt cele din poza.

4 thoughts on “Oua umplute cu sardine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s