Paste cu somon afumat

paste-somon-afumat

paste-somon-afumat-2

Igrediente (pentru 2 persoane)
200 g paste fusili
4 felii somon afumat
1 avocado
1 cutie smantana de soia (20 cl)
1 lingura sos de soia
zeama de la o jumatate de lamaie
o legatura de marar

Se taie pestele in lamele subtiri.
Se taie avocado (fara smabure si coaja) in felii subtiri.
Se fierb pastele al dente si, calde fiind, se amesteca intr-un vas adanc cu somonul si avocado.
Intr-o craticioara se incalzeste smantana de soia, amestecata cu sosul de soia, zeama de lamaie si mararul tocat fin. Se lasa la foc mic 2 minute, amestecand continuu.
Se toarna sosul obtinut peste paste si se serveste imediat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s