Piept de pui cu mozzarella si rosii

pui cu mozza
Am reteta de la o prietena de aici, Ana. Nici ea nu mi-a dat cantitatile, nici eu nu le mai stiu exact. Dar reteta e foarte simpla si fiecare poate aproxima.
Avem nevoie de:
piept de pui (sau de curcan), in bucati subtiri ca pentru snitel
mozzarella taiata felii
rosii taiate felii
condimente pentru carne (ierburi de Provence, sare, piper)
busuioc proaspat taiat fin
ulei de masline
Se da carnea prin condimente, se sareaza putin si se prajeste in uleiul de masline bine incins.
Cand e aproape gata se pune pe fiecare bucata mozzarella, se presara busuioc proaspat, dupa care se pun deasupra si feliile de rosii. Se presara un varf de piper si se acopera tigaia cu un capac, ca sa se inmoaie putin mozza si rosiile. Dupa 1-2 minute e gata.
Se serveste imediat, cu salata verde.
E o mancare foarte gustoasa, dar cam cu multe calorii. N-o sa fac prea des, dar o sa mai fac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s