Tagliatelle cu somon

mancare 021

Ingrediente:
500 g taglitelle proaspete (sunt mult mai gustoase decat cele uscate)
3-400 g file de somon (sau alt peste, fara oase)
20 cl smantana slaba (o cutie)
o jumatate de lingurita de mustar
zeama de la o lamaie
marar, sare, piper

Tagliatellele se fierb al dente, conform indicatiilor de pe pachet. Cand sunt fierte se scurg bine si se pastreaza deoparte.
Pestele se taie cubulete si se prajeste timp de maximum 10 minute in ulei de masline (cu capacul pus, sa se patrunda mai repede si intorcandu-se la jumatatea timpului, sa se rumeneasca uniform).
Se scot bucatile din tigaie si se adauga in ulei zeama de la o lamaie, mustarul, smantana, sare si piper dupa gust.
Se amesteca bine, dupa care se pune pestele inapoi in tigaie si se mai lasa totul pe foc 5 minute.
Se opreste focul si se toarna compozitia din tigaie peste tagliatelle.
Se taie mararul fin si se amesteca bine cu pestele si pastele.
Se serveste imediat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s