Iepure cu masline

iepure_cu_masline-001Ingrediente (pentru doua persoane)
2 pulpe de iepure
4-5 cartofi
100 g bacon afumat
50 g masline verzi fara sambure
1 ceapa
1 ceasca de vin alb
1 ceasca de apa
marar, cimbru
Nu e nevoie nici de sare, nici de ulei.
Intr-un vas de jena se asaza ingredientele unele peste altele, in ordinea urmatoare: cartofii curatati si taiati rondele, ceapa tocata, mararul, pulpele (frecate cu putin piper si cimbru), baconul, maslinele. Peste ele se toarna apa si vinul. Se acopera vasul si se da la cuptor o jumatate de ora. Dupa aceea se scoate capacul si se lasa totul la cuptor inca aproximativ o ora. La jumatatea timpului se intoarce carnea sa se rumeneasca uniform, iar din cand in cand se toarna peste ea cu lingura zeama din vas, sa nu se arda.
A iesit foarte bun, carnea e alba si moale, maslinele sunt foarte bune. Mai fac 100%.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s